Ποιοι είμαστε

Ας συστηθώ, λοιπόν...

Ονομάζομαι Φειδιάρη Φωτεινή, και είμαι οικονομολόγος. Αποφοίτησα από την σχολή Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. το 1998 και έκτοτε εργάζομαι ως οικονομολόγος – λογίστρια σε μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης μας. Tότε που όλα ήταν καλύτερα, η επιχειρηματικότητα ανθούσε και δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια για την επερχόμενη οικονομική κρίση. 20 χρόνια αργότερα, είμαι ακόμα εδώ, με το ίδιο μεράκι, την ίδια όρεξη, αλλά περισσότερες γνώσεις, μεγαλύτερη υπομονή, και απόλυτη κατανόηση. Πλέον και με κάτι ακόμα: Το δικό μου γραφείο. Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να ωριμάσει η ιδέα μέσα μου, να βρεθεί πρόσφορο έδαφος για μια τόσο μεγάλη -και ωραία- κίνηση, αλλά αξίζει ο κόπος.

Γιατί να μας επιλέξετε

Συνέπεια

Με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο έχουν υπάρξει συνεργασίες με διαφόρου μεγέθους εταιρίες. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας και μπορούμε με σιγουριά πλέον να πούμε πως επιλύουμε κάθε πρόβλημα και ανάγκη σας, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Εμπιστοσύνη

Αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων, είναι οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τους πελάτες μας. Κύριος στόχος μας είναι να μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι βγαίνοντας από την πόρτα του γραφείου μας. Δεν υπάρχει απροσωπία παρά μόνο φιλικό περιβάλλον και σχέσεις επιστημοσύνης.

Αποτελεσματικότητα

Γνωρίζουμε πως αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να γίνει η δουλεία σας σωστά και οικονομικά. Παρέχουμε αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο και χωρίς να σας βάλουμε σε κόπο. Τρέχουμε εμείς για εσάς!

Στο γραφείο μας απαγορεύονται τα μεγάλα λόγια.

Επιβάλλονται οι μεγάλες πράξεις.

Close Menu